ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DESMOFLEX® PU SYSTEM

Ποιο είναι το ζητούμενο;

Στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν διαμορφωμένες ρήσεις στην πλάκα σκυροδέματος, έχουν το φαινόμενο των στάσιμων υδάτων, όποτε υπάρχει βροχόπτωση. Θα πρέπει να προστατέψουμε το σκυρόδεμα (την επιφάνεια της ταράτσας) από την υγρασία, ώστε να αποφύγουμε περαιτέρω προβλήματα, είτε στην επιφάνεια της πλάκας σκυροδέματος (ταράτσα), είτε στο ταβάνι της κατοικίας (απο το κάτω μέρος της ταράτσας).

Πώς το αντιμετωπίζουμε;

Προκειμένου να προστατέψουμε την επιφάνεια από τα στάσιμα ύδατα, θα πρέπει να εφαρμόσουμε το πολυουρεθανικό σύστημα της THRAKON DESMOFLEX® PU SYSTEM.

Το πιο ολοκληρωμένο σύστημα πολυουρεθάνης DESMOFLEX® PU SYSTEM δημιουργήθηκε από τις νεότερες ερευνητικές ανακαλύψεις των εργαστηρίων της THRAKON, για να προσφέρει την απόλυτη και μακράς διάρκειας στεγάνωση. Εμπλουτισμένος με ένα μοναδικό μίγμα, το DESMOFLEX® PU SYSTEM παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη που προστατεύει, στεγανώνει και παρέχει εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες. Η αποκλειστική τεχνολογία νέας γενιάς «DESMOFLEX®», χαρίζει στις επιφάνειες υψηλή λευκότητα, διαπερατότητα υδρατμών, άριστη θερμική αντοχή και άριστη πρόσφυση για χρόνια.

Προϊόντα που χρησιμοποιούμε


Βήματα


BHMA 1:

Καθαρίζουμε και επισκευάζουμε την επιφάνεια εφαρμογής χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προιόντα από την σειρά επισκευαστικών της THRAKON.

BHMA 2:

Ασταρώνουμε με το πρωτοποριακής τεχνολογίας εποξειδικό αστάρι νερού DESMOFLEX® Epoxy Primer.

BHMA 3:

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε την
πρώτη στρώση της νέας γενιάς
ελαστικής επαλειφόμενης πολυουρεθανικής μεμβράνης DESMOFLEX® Polyurethane της THRAKON.

BHMA 4:

Eφαρμόζoυμε μετά από 12 ώρες και όχι αργότερα από 36 ώρες την δεύτερη στρώση. Προτείνεται πριν από την δεύτερη στρώση, η εφαρμογή του πολυεστερικού υφάσματος THRAKON FABRIC, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

BHMA 5:

Τέλος, προστατεύουμε την στεγάνωση με την τεχνολογικά προηγμένη πολυουρεθανική βαφή 2 – συστατικών DESMOFLEX® Top Coat εφαρμόζοντας ένα χέρι καθολικά σε όλη την επιφάνεια.