ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DESMOFLEX® AQUA

Ποιο είναι το ζητούμενο;

Στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν διαμορφωμένες ρήσεις στην πλάκα σκυροδέματος, εμφανίζεται το φαινόμενο των στάσιμων υδάτων, μετά από βροχόπτωση. Θα πρέπει να προστατέψουμε το σκυρόδεμα (την επιφάνεια της ταράτσας) από την υγρασία, ώστε να αποφύγουμε περαιτέρω προβλήματα, είτε στην επιφάνεια της πλάκας σκυροδέματος (ταράτσα), είτε στο ταβάνι της κατοικίας (από το κάτω μέρος της ταράτσας).

Πώς το αντιμετωπίζουμε;

Προκειμένου να προστατέψουμε την επιφάνεια από τα στάσιμα ύδατα, θα πρέπει να εφαρμόσουμε την υψηλής ποιότητας πολυουρεθανική μεμβράνη νερού ενός συστατικού DESMOFLEX® AQUA, η οποία  παρέχει υψηλή προστασία από την υγρασία, με πολύ υψηλές αντοχές στις υπεριώδης ακτίνες του ηλίου (UV) και στην μηχανική καταπόνηση.

THE SUPERB AQUA FORMULA

Όχι απλά ένα στεγανωτικό: Το στεγανωτικό που σχεδιάστηκε για μεγάλη αντοχή και διάρκεια

Το DESMOFLEX® AQUA είναι μια υψηλής ποιότητας λευκή, αλειφατική, πολυουρεθανική μεμβράνη νερού ενός συστατικού, κατάλληλη για μακράς διάρκειας στεγάνωση. Η μοναδική του σύνθεση, σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μια ενιαία, ελαστική, υδρόφοβη μεμβράνη που καλύπτει πλήρως τριχοειδή και ρωγμές έως 2mm. Επιπλέον, το DESMOFLEX® AQUA προσδίδει εξαιρετικές μηχανικές, θερμικές και χημικές αντοχές καθώς και προστασία από τον παγετό και την υπεριώδη ακτινοβολία (UV resistance) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά την εφαρμογή, η επιφάνεια παραμένει βατή και ανθεκτική σε στάσιμα νερά, διατηρώντας την υψηλή λευκότητα σε βάθος χρόνου.

Προϊόντα που χρησιμοποιούμε


Βήματα


ΒΗΜΑ 1:

Καθαρίζουμε και επισκευάζουμε την επιφάνεια εφαρμογής χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα από την σειρά επισκευαστικών της THRAKON.

ΒΗΜΑ 2:

Ασταρώνουμε με το μικρονιζέ ακρυλικό αστάρι υψηλής διείσδυσής GLX 292 FLEX PRIM

ΒΗΜΑ 3:

Εφαρμόζουμε την πρώτη στρώση αραιωμένη 5% με καθαρό νερό.

ΒΗΜΑ 4:

Περνάμε την δεύτερη στρώση σταυρωτά αφού έχει στεγνώσει καλά η πρώτη στρώση (24 ώρες).

ΒΗΜΑ 5:

Σε έντονα ρηγματωμένο υπόστρωμα εφαρμόζουμε 3 στρώσεις και προτείνεται ο εγκιβωτισμός του THRAKON FABRIC.